Om

...Noget af det bedste jeg ved er at stå i min have i Hvide Sande med øjnene lukket og bare lytte... Mens jeg står her, kan jeg høre bølgerne, der langsomt, men barsk æder sig ind over stranden og op mod klitterne, der danner fast værn mod havets kræfter...

 

Disse sansninger sammen med de mange andre oplevelser jeg får fra naturen omkring området hvor Ringkøbing Fjord og Vesterhavet mødes, danner grundlaget for inspirationen til mine malerier.

 

Jeg er født i Hvide Sande i 1980. Som så mange andre hev udelængslen i mig sidst i teenageårene, og jeg valgte at rejse ud. Lige meget hvor jeg endte henne måtte jeg erkende at det barske Vesterhav havde sit tag i mig, og jeg måtte tilbage til hjemstavnen. Klitterne, de barske bølger, den blanke fjord og ikke mindst den hvinende blæst når efterårets storme raser. Alle disse og mange flere faktorer er min inspiration og den barske natur ved heden og havet løber i mine årer.

Jeg har deltaget på flere kurser bl.a. i Lemvig og Ringkøbing.

 

Jeg har udstillet hos:

  • Ringkøbing Skole
  • Hvide Sande Aktivitetscenter
  • Fiskeriets Hus i Hvide Sande

Nyheder

(for flere nyheder klik på 'Nyheder')

 

Kom og se min salgsudstilling hos Vom Fass i Hvide Sande.

 

Nu har du mulighed for at stå for et homeparty af 3 timers varrighed, hvor du lægger hus til og Marie Moustesgaard kommer og afholder kursus i akvarel for 6-10 af dig og dine venner. For mere information gå til kontakt og send en besked.

Kort om kunstneren

 

Marie Juul Moustesgaard er født og opvokset i Hvide Sande ved den jydske vestkyst.

Marie har malet med akvarel siden teenageårene, men kunsten tog for alvor fat i 1999.